Alltid fri frakt & 30 dagar fri retur

Hur du tar hand om din väska, steg för steg.

Du behöver en bomullstrasa eller svamp, Lädertvål (om väskan har blivit smutsig), Läderbalsam och en mjuk borste.

– Ta bort smuts eller damm med en bomullstrasa eller borste. Var noga med att gå över hela väskan och se till att inte gnugga ytan (narven) för hårt.
– För att tvätta väskan börjar du först med en våt trasa för att blötlägga väskan lite lätt. När det är gjort kan du smörja in hela väskan med tvålen med en trasa eller svamp, låt det sjunka in ordentligt och torka sedan bort överflödig tvål.
– Smörj in väskan med läderbalsam genom att använda en bomullstrasa eller svamp. Börja med att träna på undersidan av väskan om du är osäker. Se till att du behandlar utsatta delar extra, exempelvis alla kanter och handtag.
– Klart! Låt väskan torka i rumstemperatur, förslagsvis över natten. Polera sedan varsamt bort ev överflödigt balsam och för att återge lädret lite lyster.

Vi rekommenderar att du behandlar väskan med läderbalsam ett par gånger per år eller efter behov.

Care to Repair.

Produkter som håller bidrar till att minska konsumtion, det är ingen raketforskning direkt. Våra väskor är designade för ett långt liv – vi är uppväxte i en tradition och filosofi om hur man tillverkar väskor som ska hålla länge och om mot förmodan går sönder, skall gå att reparera. Om du har råkat ut för något med din väska, hör av dig till oss så hjälper vi dig, oavsett vad som har hänt.

Top