Alltid fri frakt & 30 dagar fri retur

string(27) "https://vimeo.com/286766708"

Vår vision är att skapa ett nytt sätt att konsumera på, där du och din väska är en del av ett större sammanhang. En väska du kan bära med dig genom livet med vetskap om att du hjälpt någon annan. Ett första steg mot detta är The Cow Funder Initiative.

Genom vårt sociala projekt donerar vi kalvar till behövande familjer i Bangladesh. 2018 samlade vi in 831 437 kr för att kunna nå 288 familjer med en kalv. I år hoppas vi kunna nå fler.

Såhär går det till, steg för steg.

– När du köper en väska, donerar vi pengar till vårt projekt The Cow Funder Initiative.
– För pengarna köper vi kalvar som vi sedan ger till behövande familjer i byn Bagatipara, Bangladesh.
– Förutom en kalv får även familjen support och utbildning och hur man tar hand om djuret.
– När tiden är kommen behåller familjen vinsten från försäljningen av köttet, vilket kan motsvara upp till ett par årsinkomster.
– Vi får tillbaka vår ursprungliga donation som vi sedan köper en ny kalv för till en ny familj.

Image thumbnail

Kraften i en ko

En ko kan vara skillnaden mellan att knappt överleva till att leva ett bra vardagsliv för en kämpande familj i Bangladesh. Men också erkännande, värdighet och självhjälp.

Genom initiativet kan familjen tjäna ett par års inkomster från försäljningen av köttet, vilket skapar helt nya förutsättningar. Exempelvis möjligheten för barnen att få gå i skolan, få tillgång till medicinsk vård eller inte återinvestera i en ny ko.

Image thumbnail

Vår långsiktiga målsättning - förändra en industri

he Cow Funder Initiative är ett första steg mot att etablera vår egen helintegrerade och transparenta tillverkningskedja – från råmaterial till färdig väska. Genom vårt initiativ kommer vi i framtiden få tillgång till spårbara skinn från kossor som levt ett bra liv hos familjer. Vi har även börjat bygga vårt eget garveri, där vi kommer göra vårt läder.

Genom att ta ansvar genom hela kedjan vill vi förbättra och inspirera en industri. Även om vi precis har startat vårt initiativ är vår målsättningen att allt läder i våra väskor ska tillverkas på detta sätt i framtiden.

Top